Zomer ’15 in Frankrijk – Hondarribia – binnenstadje.

Afgelopen zomer ging ik naar Parijs en naar Biarritz in Zuid-Frankrijk. Ik was jaren geleden, toen ik op schoolreis ging toen ik 17 was, weleens in Parijs geweest. Ik herinnerde het me niet zo goed meer hoe Parijs was, dus ben ik afgelopen zomer voordat ik naar Biarritz ging naar Parijs gegaan eerst voor 4 dagen. De foto’s die je hier ziet komen van mijn analoge camera. Ik heb het weer uit mijn kast gehaald. Ik wil graag in de toekomst meer gaan werken met mijn analoge camera. Ik vind het zo veel spannender! Dit zijn dus de resultaten. Het bevalt mij zo goed dat ik vaker mijn analoge camera zal gebruiken! Ik vind het iets hebben, romantischer en spannender.

Ik logeerde bij een kennis en zij heeft mij de hotspots van Parijs laten zien. Ik ben bijna overal geweest, Moulin Rouge tot de Eiffel. Ik vond dat Parijs wel z’n charmes had. Alleen viel het weer een beetje tegen, niet lekker warm geweest. Maar ik had toch plezier! Op de laatste dag dat ik in Parijs was heb ik Parijs in mijn eentje verkend. Ik heb me laten verdwalen en dan kom je echt leuke plekjes tegen. Ook ben ik lekker luxe de Eiffel in gegaan en op de top geweest. Tip: Zeg dat je doof bent, dan heb je voorrang en hoef je niet in die urenlange rijen te staan *gniffel*.

En op de vrijdag ben ik naar Biarritz gegaan met 3 andere meiden. Ik heb daar een weekje gekampeerd met de andere Internationale mensen. Was heel gezellig! Ook heb ik daar een paar foto’s geschoten. Biarritz zelf is wel leuk. Ook zijn wij naar Hondarribia en San Sebastian (Noord – Spanje) geweest. Ook was dat heel leuk. In Hondarribia staan ze bekend met bijzondere eten en daar hebben wij staan eten en drinken. Rond de 4 uur ’s middags was het heerlijk zonnig. Ons dag kon niet meer stuk door de lekkere hapjes en plaatselijke drank. Daarna zijn wij doorgereden naar San Sebastian. Mijn mooiste moment van de vakantie was toch wel Hondarribia. Als jullie in de buurt zijn, raad ik jullie aan om daar heen te gaan.

 

Frankrijk15