Een poosje geleden was er een winactie voor een fotoshoot met mijn Mamiya op mijn Facebook en deze vrouw, Kalinka, was 1 van de mensen die het heeft gedeeld en zij heeft gewonnen. Ik vond dat zij terecht had gewonnen omdat zij afgelopen jaar moeilijke jaar heeft gehad. Ze kwam tot ontdekking dat ze kanker heeft en heeft chemokuren gehad. Er was voor mij geen twijfel mogelijk en zij verdiende een shoot van mij met haar mooie dochters.

We hebben de shoot gedaan op de strand bij Kijkduin en we hadden veel geluk met het weer. Er was slecht weer voorspeld, maar er was volop zon! Ik heb genoten en het was ook heel gezellig.

 

Mei 2016-2_1

Mei 2016-5_1

Mei 2016-14_1

 

Ik kreeg van Kalina nog een lieve reactie. Dit schreef ze:

Wat ben ik ontzettend blij met de prachtige foto’s die ik had gewonnen via Gerdaphotography, ik wilde zo graag foto’s van meiden hoe ik ontzettend trots ben op hun, hoe ze hebben doorgestaan tijdens mijn ziekte en chemotherapieën, ben geopereerd op mijn jongste dochters verjaardag, daarna 6x chemos gehad en nu ben ik schoon, nu willen wij allemaal genieten van de leven, mijn motto is; Wees blij wat je hebt, koester dit!”

Ik voelde me vereerd dat ik de fotoshoot mocht doen bij lieve Kalinka en haar dochters. Ik ken haar wel veel langer, lang geleden hadden we nog contact met elkaar. Ik vond het heel leuk om Kalinka weer te zien en haar te geven wat zij graag wilde.

Heel veel liefs,

Gerda