Een paar weken geleden ging Roos, een goede vriendin van mij, trouwen met Bart. Ik was zowel als vriendin als fotograaf aanwezig op hun mooie dag. Het waaide best wel maar het zonnetje liet zich geregeld zien. Dat was wel heel fijn.

Het feest van Bart en Roos werd gehouden bij de Beemster Barn in Zuidoostbeemster. Een dag met een festival-/bohemian-/vintage-sfeer, compleet met heel veel gras, boompjes, rodeostier, strobalen, een kampvuur in late avond, koeien, vrienden, familie en lekker eten. Kortom, het paste helemaal bij Roos en Bart!

Ik mocht Bart en Roos al vroeg in de ochtend fotograferen toen ze bezig waren om zich klaar te maken voor de eerste ontmoeting in bruidskleding. Langzaam stroomden de gasten binnen (ook al was het buiten) en werd het steeds gezelliger. De tafeltjes bezet, iedereen aan koffie en thee wachtend op Roos en Bart. Tussen half 11 en 11 uur kwamen Bart en Roos tevoorschijn. Ze zagen er allebei heel mooi uit. Daarna gingen Roos en Bart op de foto met familie en vrienden. Na de fotoshoot begonnen onze magen te knorren en gingen we lekker lunchen in de buitenlucht, gezellig aan lange tafels. Na de lunch kwamen er nog meer gasten die ook de ceremonie zouden bijwonen die later in de middag begon. Toen alle gasten klaarzaten, ging deze van start. Hun entree was heel erg leuk, ze kwamen aan op de motor van Bart. Tijdens de ceremonie hield Gardy een mooie toespraak, waarna de lovebirds hun geloften naar elkaar toe uitspraken. Tussen de ceremonie en het avondeten door werden er nog wat foto’s gemaakt, gekletst, een workshop gegeven door de ouders van Roos, gelachen en gedronken. Toen het bijna etenstijd was kwam er een foodtruck aan met een BBQ, waarbij er aan iedereen was gedacht: naast verschillende soorten vlees waren er ook vegetarische gerechten. Wat was dat lekker! Na het diner kon het feest losbarsten met dans, muziek, Photobooth en kampvuur.

Ik heb heel erg genoten van de dag zelf en geniet van de foto’s hieronder.

Heel veel liefs.

 

GKRE_20160805_0307

GKRE_20160805_0360

GKRE_20160805_0797

GKRE_20160805_0876