Hey!

Zoals jullie het misschien al wel hebben gezien op Facebook heb ik een tijdje terug een camera gekocht, een analoge camera die Mamiya heet. Ik ben zoooo blij met de camera en de resultaten! Ik wil graag een paar resultaten met jullie delen.

 

Gerda-Kreeft-First-try-Mamiya-7

Gerda-Kreeft-First-try-Mamiya-11

Gerda-Kreeft-First-try-Mamiya-2

Dit zijn de foto’s van een dagje strand met ons hondje en mijn vriendinnetjelief. Ik vind de resultaten echt bijzonder. Het is zo anders dan met een digitale camera. De kleuren en de scherpte zijn mooier. Het voelt puur aan voor mij en het zijn ook echt momentopnames. Je hebt maar een kans. Met een digitale camera kun je meerdere foto’s achter elkaar maken en er eentje uitkiezen maar bij een analoge camera is dat anders en daarom trekt het mij ook zo om meer met mijn analoge camera te werken. Het wachten op de foto’s vind ik ook lekker spannend en voelt het nostalgisch aan!

Binnenkort mag ik mijn Mamiya uittesten op de winnaars die hebben gewonnen bij mijn winactie op Facebook. Ik kijk er naar uit en ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten.

Wat vinden jullie van de foto’s?

Liefs,

Gerda.